Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας

Κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων websites

Η εταιρική ιστοσελίδα - website, στη σύγχρονη εποχή που όλοι ξεκινούν την έρευνά τους πρώτα από το internet, είναι πιο σημαντική ακόμα και από την φυσική παρουσία της εταιρείας! Από μόνη της, μπορεί πραγματικά να χτίσει ή και να γκρεμίσει μια εταιρεία!

Εταιρικές ιστοσελίδες

Τιμή: από 700€
Ζητήστε προσφορά

Οι κύριοι στόχοι της κατασκευής μιας εταιρικής ιστοσελίδας, είναι ο σωστός και επαγγελματικός αντικατοπτρισμός της προσωπικότητας της εταιρίας, η βελτίωση του εταιρικού προφίλ και η εύκολη εύρεση της ιστοσελίδας στις οργανικές αναζητήσεις της Google.

Κάθε εταιρία έχει τον δικό της χαρακτήρα και προσωπικότητα. Η προσωπικότητα αυτή καθορίζεται από τον ίδιο τον χαρακτήρα του ιδρυτή της, το αντικείμενο των εργασιών, το κοινό στο οποίο απευθύνεται και πολλούς άλλους παράγοντες.

Αποστολή μας είναι να κατανοήσουμε αυτόν τον χαρακτήρα και να δημιουργήσουμε μια εταιρική ιστοσελίδα η οποία να αντικατοπτρίζει αυτή την προσωπικότητα. Όλα τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, από το λογότυπο και τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν ως και τα κείμενα που θα γραφτούν, πρέπει να συμβαδίζουν με την εικόνα που θέλει η ίδια η εταιρία να βγάλει προς τα έξω.

Στη Firstidea έχουμε μάθει να ακούμε τον πελάτη και να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες του. Έχουμε αναπτύξει την ικανότητα να ενσωματώνουμε τον χαρακτήρα που επιθυμεί η κάθε εταιρεία, μέσα στα τελευταία trends, κατασκευάζοντας έτσι εταιρικές ιστοσελίδες που παντρεύουν το μοντέρνο design με την λειτουργικότητα και αυτό που θέλει να δει ο επισκέπτης, με αυτό που πραγματικά θέλει να δείξει η εταιρεία.

Το να παρουσιάσει κάποιος μια εταιρεία μέσω μιας εταιρικής ιστοσελίδας, είναι το πιο εύκολο και μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε κατασκευάζει ιστοσελίδες.

Αυτό που είναι όμως πραγματικά δύσκολο και θέλει τέχνη, γνώση και εμπειρία, είναι να πλάσεις μια εικόνα μέσω ενός website, ανώτερη από την πραγματικότητα! Και πιστέψτε μας ότι πλάθοντας μια ιδανική διαδικτυακή παρουσία, η ίδια η πραγματικότητα θα έλθει να αγγίξει σιγά σιγά την πλασματική εικόνα, μέσω της ανάπτυξης και της αύξησης του πελατολογίου!

Όσο 'καλή' και αν είναι μια ιστοσελίδα, δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη αν δεν εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα της Google. Όταν λοιπόν η νέα ιστοσελίδα αποτυγχάνει σε αυτό τον τομέα, έχει αποτύχει στον βασικό λόγο ύπαρξής της!

Εμείς στην Firstidea, γνωρίζουμε καλά πως να σας τοποθετήσουμε εκεί, στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων, που θα σας φέρουν τους νέους πελάτες και θα κάνουν την εταιρεία σας γνωστή. Είναι η πρώτη προτεραιότητα μας κατά την κατασκευή ιστοσελίδων για εταιρείες και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματά μας. Ρωτήστε μας ή διαβάστε περισσότερα για το Search Engine Optimization (S.E.O.).

Κάνουμε έρευνα της αγοράς και του ανταγωνισμού και επιλέγουμε για εσάς τα πιο στρατηγικά σημεία για να διαφημιστείτε στο διαδίκτυο, με banners και καταχωρήσεις.

Επίσης εφόσον μας ζητηθεί στήνουμε διαφημιστική καμπάνια στην Google με τα πρώτα 75 ευρώ δωρεάν και δυνατότητα να την συνεχίσουμε μόνο αν αποδώσει τα προσδοκόμενα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή όλων των εταιρικών ιστοσελίδων της Firstidea, πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών:

Responsive Design

Responsive Websites, απόλυτα προσαρμόσιμα σε κάθε είδους κινητή συσκευή για την απόλυτη mobile εμπειρία!

Εταιρικά e-mails

Δωρεάν, όσα εταιρικά e-mail χρειάζεστε με το όνομα (domain name) της εταιρίας σας, του τύπου info(@)mydomain.gr

Εύκολη διαχείρηση

Πανεύκολη πλατφόρμα διαχείρησης της ιστοσελίδας, για να μπορείτε να ανανεώνετε το περιεχόμενό της μόνοι σας.

S.E.O. & βελτιστοποίηση

Βελτιστοποιούμε κώδικα, εικόνες & περιεχόμενο της εταιρικής σας ιστοσελίδας, με στόχο τις πρώτες θέσεις της Google.

Προσθήκη Video

Εύκολη προσθήκη βίντεο, για να παρουσιάζετε τις εταιρικές υπηρεσίες και δραστηριότητές σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Photo Galeries

Εύκολη προσθήκη Photo gallery, και από εσάς τους ίδιους, για εντυπωσιακές παρουσιάσεις της εταιρίας σας.

Easy Social!

Τοποθετούμε στα σωστά σημεία, κουμπιά εύκολης κοινωνικής δικτύωσης για πολλά like, share & Tweets!

Ασφαλής φιλοξενία

Φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας σε ασφαλείς, βελτιστοποιημένους και ταχύτατους servers για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Υψηλές ταχύτητες!

Ακολουθούμε μια διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, για ταχύτητες άνευ προηγουμένου!

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες ενδεικτικές δουλειές μας σε εταιρικές ιστοσελίδες:

 • Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας GP Arrow Security

  Κατασκευή ιστοσελίδας G.P Arrow Security

  Η εταιρεία G.P Arrow Security, μας ζήτησε να τους κατασκευάσουμε μια εταιρική ιστοσελίδα δυναμική, που να μπορούν να την ανανεώνουν μόνοι τους με φρέσκο περιεχόμενο από τις δραστηριότητες τους.

 • Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας Ydrokopi.gr

  Κατασκευή ιστοσελίδας Υδρο-Κοπή

  Η εταιρεία Υδρο-Κοπή μας ανέθεσε την κατασκευή της εταιρικής τους ιστοσελίδας με κύριο στόχο την υψηλή κατάταξη τους στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Σε ένα μήνα... πλήρης επιτυχία!

 • Κατασκευή ιστοσελίδας ag-electronics.gr

  Κατασκευή ιστοσελίδας A.G. Electronics

  Η ιστοσελίδα AG-electronics κατασκευάστηκε με πρωταρχικό στόχο τις υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα της Google στις υπηρεσίες επισκευής που παρέχει η εταιρεία και το πετύχαμε στο 100%.

Αποκτήστε την δική σας ιστοσελιδα!