Φιλοξενία ιστοσελίδων (Hosting)

Εξειδικευμένο Joomla! & Opencart Hosting

Έχετε Joomla! ή Opencart ιστοσελίδα και αναζητάτε κάποια εταιρεία να πάρει από επάνω σας το άγχος της σωστής και ασφαλούς φιλοξενίας της;

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την πλήρη φιλοξενία της Joomla ή Opencart ιστοσελίδας σας.
Καί όταν λέμε "πλήρη" εννοούμε ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανα να ασχοληθείτε την διαχείρηση της, παρά μόνο για να περνάτε νέο περιεχόμενο!

Φιλοξενία ιστοσελίδων Joomla - Hosting
Φιλοξενία Opencart eshop - Hosting

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Firstidea

H Firstidea είναι από τις λίγες Web development εταιρείες στην Ελλάδα, που έχει επενδύσει τόσo στην ρύθμιση και παραμετροποίηση εξειδικευμένων servers για φιλοξενία και βελτιστοποίηση Joomla! & Opencart ιστοσελίδων.

Γιατι Firstidea;

SuperCaching!

Πουθενά αλλού δεν θα τρέξει πιο γρήγορα η Joomla ή Opencart ιστοσελίδα σας. Με ειδικά εξελιγμένο caching system, αποκλειστικά κατασκευασμένο για Joomla & Opencart, θα δείτε το website σας να απογειώνεται!

Δωρεάν CDN!

Το Content Delivery Network (CDN) είναι ένα δίκτυο από servers σε όλο τον πλανήτη, οι οποίοι κρατούν αντίγραφα του website σας για να μπορούν να το "σερβίρουν" γρήγορα παγκοσμίως!

Super Ασφάλεια!

Ειδικά διαμορφωμένοι servers με πλήρη απομόνωση του κάθε site, και με εξελιγμένο τείχος προστασίας, σας εξασφαλίζουν κορυφαία προστασία που θα σας αφήσει επιτέλους να κοιμηθείτε ήσυχοι!

Φιλοξενία Hosting ιστοσελιδων Joomla Opencart στη Firstidea

Γιατι FIRSTIDEA;

Extra υπηρεσίες

Επιλέγοντας κάποιο από τα δικά μας πακέτα φιλοξενίας, παίρνετε μια λίστα από ειδικές υπηρεσίες βελτίωσης της ιστοσελίδας σας, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Διαβάστε περισσότερα...

Διαχείρηση πακέτου φιλοξενίας

Με την γνώση και την ικανότητα να εκμεταλευτούμε πλήρως τις δυνατότητες του server μας, αναλαμβάνουμε την διαχείρηση του πακέτου φιλοξενίας σας και σας απαλάσουμε από την δύσκολη πλευρά της δουλειάς!

Τεχνική υποστήριξη

Το πακέτο hosting στο οποίο θα σας συμπεριλάβουμε, παρέχει 24/7 τεχνική υποστήριξη με ταχύτατη εξυπηρέτηση και 99,9% uptime. Εμείς είμαστε δίπλα σας τηλεφωνικά σε ότι χρειαστείτε.

EXTRA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ FIRSTIDEA

Η Firstidea δεν είναι εταιρεία Hosting, αλλά πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων

Οι εταιρείες hosting, σας παρέχουν κάποιο χώρο στους server τους και ένα control panel, και εσείς αναλαμβάνετε την φιλοξενίας σας μόνοι σας. Αντίθετα, εμείς αναλαμβάνουμε πλήρως την διαχείριση της φιλοξενίας σας, σαν να ήταν δική μας, απαλλάσσοντάς σας από control panels και τεχνικές λεπτομέρειες τις οποίες παίρνουμε όλες πάνω μας. Εσείς έχετε μόνο να ανησυχείτε για το φρεσκάρισμα του περιεχομένου σας!

Δωρεαν μεταφορα

Μας παραδίδετε κλειδιά διαχείρησης της ιστοσελίδας σας και μέσα σε λίγες ώρες ήδη βρίσκεστε στον νέο server σας. Ταυτόχρονα την περνάμε και από όλα τα απαραίτητα test για να δούμε αν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί πριν την μετάβαση.

Backup ΑΡΧΕΙΑ

Εκτός από τα καθημερινά backup που κρατάμε στον ίδιο τον server, εβδομαδιαία κρατάμε γενικό backup των αρχείων σας, σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, για απόλυτη σιγουριά ότι ποτέ δεν θα χάσετε δεδομένα σας.

Website Optimization

Προσφέρουμε δωρεάν optimization του website σας, κάνοντας βελτιστοποίηση και ελαχιστοποίηση του κώδικα και των εικόνων. Αυξάνουμε έτσι τις ταχύτητες τις ιστοσελίδας σας δραματικά, χωρίς κανένα αισθητικό ή λειτουργικό μειονέκτημα. Διαβάστε περισσότερα...

EXTRA Ασφάλεια

Κατασκευάζουμε ειδικά για εσάς, αρχείο .htaccess με ειδικούς κανόνες αποκλεισμού γνωστών επιθέσεων του διαδικτύου και προσθέτουμε επαγγελματικό Firewall για επιπλέον προστασία. Διαβάστε περισσότερα...

EXTRA ταχυτητα

Ρυθμίζουμε και βελτιστοποιούμε την λειτουργία προσωρινής μνήμης του Joomla & Opencart σας, αξιοποιώντας τους εξειδικευμένους μηχανισμούς που μας παρέχει ο παροχος του hosting καθώς και προσθέτοντας ειδικά 'expires headers' στο αρχείο htaccess που κατασκευάζουμε αποκλειστικά για εσάς.

Basic SEO

Δημιουργούμε sitemap της ιστοσελίδας το οποίο δηλώνουμε στις μηχανές αναζήτησης, βελτιστοποιούμε το Robots.txt αρχείο σας για σωστή ανίχνευση της Google και ελέγχουμε για τυχόν σφάλματα ανίχνευσης.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Απευθυνόμαστε σε εσένα που έχεις ιστοσελίδα Opencart ή Joomla και:

Δεν γνωρίζεις

Δεν έχεις τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις να υποστηρίξεις σωστά την ιστοσελίδα σου και να διαχειριστείς την φιλοξενία της.

Δεν έχεις χρόνο

Άλλα πράγματα στην ζωή σου απαιτούν την αφοσίωση σου και δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σου.

Είσαι δυσαρεστημένος

Η εταιρεία που κατασκεύασε την ιστοσελίδα σου δεν σε ικανοποιεί ή δεν υπάρχει πλέον, και θέλεις να την αναθέσεις κάπου υπεύθυνα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

Ζητήστε μας σήμερα εκτίμηση του κόστους ανάληψης της ιστοσελίδας σας!