Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Μας παραδίδετε για λίγες ημέρες τα κλειδιά της Joomla ή Wordpress ιστοσελίδας σας και σας τη δίνουμε πίσω πιο γρήγορη, πιο ασφαλή και πιο αποδοτική από ποτέ! Απλά και ξεκάθαρα!

Αύξηση ταχύτητας

Με τεχνικές όπως ελαχιστοποίηση και σύμπτυξη του κώδικα HTML, CSS και Javascript, πολλαπλασιάζουμε την ταχύτητα της σελίδας σας.

Βελτίωση ασφάλειας

Με διάφορες τεχνικές που θα σας αναπτύξουμε παρακάτω, θωρακίζουμε την άμυνα της σελίδας σας από τις κακόβουλες επιθέσεις.

Βελτίωση κατάταξης

Εσείς μας ορίζετε απλά τους στόχους και εμείς φροντίζουμε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις κατατάξεις της Google.

Θέλετε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας?

ΤΟΜΕΙΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τους τρεις τομείς βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας (ταχύτητα, ασφάλεια, κατάταξη), εστιάζοντας σε σελίδες Wordpress & Joomla!

Optimization - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων Joomla!
Optimization - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων Wordpress

Αύξηση ταχυτητας

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, 47% των επισκεπτών περιμένει από μια σελίδα να φορτώσει σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, 40% από αυτούς θα εγκατέλειπε μια σελίδα που δεν φόρτωσε στα πρώτα 3 δευτερόλεπτα και κάθε 1 δευτερόλεπτο καθυστέρησης, μειώνει κατά 7% την μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες!

Τώρα που έχουμε την προσοχή σας... ενημερωθείτε για το τι μπορούμε να κάνουμε για την βελτίωση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας.

Διαβάστε περισσότερα...
Αύξηση - βελτιστοποίηση ταχύτητας Joomla - Wordpress ιστοσελίδες

Βελτίωση ασφάλειας σε joomla και wordpress ιστοσελίδες

Βελτιωση ασφαλειας Joomla & Wordpress

Κανείς δεν πιστεύει μέχρι να το δει με τα μάτια του, το πόσες κακόβουλες επιθέσεις γίνονται καθημερινά στο διαδίκτυο εναντίων απροστάτευτων ιστοσελίδων. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει την ασφάλεια στο internet όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή, πιστεύοντας ότι δεν θα τύχει σε αυτόν το κακό.

Επειδή όμως η πραγματικότητα είναι ότι καθημερινά δέχεστε επισκέψεις από κακόβουλα bots τα οποία αργά ή γρήγορα θα βρουν ένα αδύναμο σημείο, η πρόληψη είναι η μόνη λύση.

Διαβάστε περισσότερα...

Βελτίωση καταταξης Google - S.E.O.

Μια ιστοσελίδα, όσο εντυπωσιακή και αν είναι δεν έχει καμία σημασία αν ο ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να την βρει. Τι να την κάνετε μια ωραία βιτρίνα, αν βρίσκεστε σε έναν δρόμο που δεν περνάει κανείς! Ο τρόπος λοιπόν να διορθωθεί αυτό, λέγεται S.E.O. (Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης) και είναι ο μόνος τρόπος να σκαρφαλώσετε στις πρώτες θέσεις της Google, χωρίς να πληρώνετε διαφήμιση.

Η Firstidea, έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει αποτελέσματα και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι ήδη πελάτες της.

Διαβάστε περισσότερα
Βελτίωση καταταξης Google - S.E.O. για Joomla και Wordpress