Τεχνική υποστήριξη Joomla!

Τεχνική υποστήριξη Joomla

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ JOOMLA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Γνωρίζουμε τα πάντα για το Joomla! Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ιστοσελίδα σας, ρωτήστε μας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, είτε σε μορφή ετήσιου contract είτε με μεμονομένες εργασίες που τυχόν χρειαστεί.

Επισκευή Hacked Joomla website

Επισκευάζουμε το εκτεθιμένο Joomla website σας μετά την επίθεση από τον Hacker.

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ και μην το κάνετε χειρότερο, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως!
Πραγματοποιούμε πλήρη έλεγχο, καθάρισμα του κώδικα που προκαλεί την ζημιά και προστατεύουμε το website σας από μελλοντικές επιθέσεις.

επισκευή χακαρισμένου joomla

επιδιόρθωση php error σε joomla

Debug & επιδιόρθωση PHP Errors

Επιδιόρθωση λευκής σελίδας ή PHP error messages

Πραγματοποιούμε πλήρη έλεγχο του Joomla website σας και διερέυνηση του προβλήματος στον server ή την PHP. Επισκευάζουμε το πρόβλημα και σας συβουλεύουμε για το πως να αποφύγετε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον..


Αναβάθμιση Joomla website

Αναβαθμίζουμε το Joomla website σας στην τελευταία έκδοση

Λαμβάνουμε backup της τρέχουσας κατάστασης του website σας και αναβαθμίζουμε και δοκιμάζουμε την τελευταία έκδοση, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες αλλαγές με ασφάλεια.

Αν η Joomla έκδοση σας είναι πάρα πολύ παλιά, θα εξετάσουμε την περίπτωση ανάβαθμισης της αλλά θα σας προτείνουμε και ανακατασκευή σε οικονομική τιμή.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ JOOMLA!

Μετά την επιδιόρθωση της Joomla ιστοσελίδας σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρες πακέτο βελτιστοποίησης ιστοσελίδας και φιλοξενίας σε ασφαλείς και ταχύτατους Servers. Ρωτήστε μας.