Αρθρογραφικό Marketing

αρθρογραφικό marketing

Γράφοντας ποιοτικό περιεχόμενο και άρθρα, προσφέρετε στο κοινό έναν ακόμα λόγο να επισκευτεί την ιστοσελίδα σας. Επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα σας, βλέπει και τα προιόντα ή τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρετε, με πιθανότητα να προβεί σε κάποια αγορά ή να κοινοποιήσει κάτι σε κάποιον άλλο χρήστη. Επίσης η Google λατρέυει το περιεχόμενο. Έτσι, δίνοντας της συχνά νέα κείμενα, αναβαίνετε σταδιακά στα αποτελέσματα της για όλες τις σελίδες του website σας. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τρόπους SEO.

Το αρθρογραφικό marketing, αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες του digital marketing. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικό καθώς σας φέρνει συνεχώς νέους επισκέπτες και υποψήφιους πελάτες, είναι δωρεάν αν το κάνετε μόνοι σας, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γράφετε άρθρα σχετικά με την ειδικότητα σας και να τα αναρτείτε στο website σας, αλλά και ιδιαίτερα δύσκολο και χρονοβόρο καθώς το να γράψει κάποιος ένα σωστά δομημένο άρθρο, είναι απαιτητική εργασία.

Η Firstidea, συνεργάζεται με αρθρογράφους οι οποίοι μπορούν να γράφουν τακτικά άρθρα σχετικά με το αντικείμενο σας, τα οποία θα αναρτούμε στην ιστοσελίδα σας, στα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες αρθρογραφικές ιστοσελίδες και blogs, με στόχο την σταδιακή απόκτηση ενός πιστού κοινού και followers της επιχείρησης σας. Με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί το Brand awareness σας και μαζί με αυτό, το πελατολόγιο σας.

Eλάτε να συζητήσουμε για την προώθηση της επιχείρησης σας