Κατασκευή ιστοσελίδων στον Πύργο Ηλείας

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος

Κατασκευή ιστοσελίδων & Eshop στον Πύργο Ηλείας

Στην Firstidea αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων, για κάθε είδους επιχείρηση στον Πύργο Ηλείας, από τη μελέτη και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, μέχρι τη σωστή προώθηση της στις μηχανές αναζήτησης, στα social media και σε όλο το διαδύκτιο.

Ποιοι ειμαστε

Λάτρεις της τεχνολογίας, εραστές της εξέλιξης... χτίζουμε ένα καλύτερο internet, μέρα με τη μέρα, ένα website τη φορά.

Η Firstidea είναι μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, νεοσύστατη, με πολλή όρεξη για δημιουργία. Με έτος ίδρυσης μόλις το 2015, από ανθρώπους με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου & του Digital Marketing, έχει ήδη να επιδείξει εντυπωσιακά Projects και αποτελέσματα.

Που ειδικευομαστε

Web Design100%

SEO Optimisation100%

Marketing & PR100%

E-Commerce100%

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Η Firstidea έχει αναπτύξει εξειδικευμένες ιστοσελίδες και εφαρμογές που καλύπτουν τις ανάγκες συγκεκριμένων επαγγελμάτων ή κοινωνικών ομάδων. Στόχος μας πάντα η παροχή εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής ιστοσελίδων & web εφαρμογών, στις χαμηλότερες τιμές στον Πύργο!

Κατασκευή ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία στον Πύργο Ηλείας

Δείτε το ξενοδοχείο σας στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων του Πύργου και του νομού Ηλείας και δεχτείτε on-line κρατήσεις και πληρωμές!

Κατασκευή ιστοσελίδων για Γιατρούς

κατασκευή ιστοσελίδων για γιατρούς στον Πύργο

Εξειδικευμένες ιστοσελίδες ιατρείων, με on-line σύστημα ραντεβού και αυτόματης ειδοποίησης σε κάθε αλλαγή.

Κατασκευή ιστοσελίδας Γυμναστηρίων

κατασκευή ιστοσελίδων για γυμναστήρια του Πύργου

Σύστημα on-line πληρωμής μηνιαίων συνδρομών και ενημέρωσης των πελατών όταν πλησιάζει η λήξη, καθώς και πολλές άλλες ειδικές λειτουργίες για γυμναστήρια!

Κατασκευή ιστοσελίδων για Fast Food

κατασκευή ιστοσελίδων για fast food στον Πύργο Ηλείας

Δεχτείτε on-line παραγγελίες ταχύτατα, από οποιαδήποτε συσκευή και αυξήστε τις πωλήσεις σας με τις διάφορες εξειδικευμένες εφαρμογές μας!

Ιστοσελίδες Μεσιτικών γραφείων

κατασκευή ιστοσελίδων για μεσιτικά γραφεία στον Πύργο

Μοναδικά χρηστικό ευρετήριο ακινήτων, με αναζήτηση ανα περιοχή, χαρακτηριστικά και τιμή. Αναδείξτε τα ακίνητα σας με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑμεΑ

κατασκευή ιστοσελίδων για ΑμεΑ - ΕΣΠΑ στον Πύργο

Η Firstidea αναλαμβάνει την κατασκευή eshop και ιστοσελίδων κάθε είδους, με ειδικά χαρακτηριστικά για ΑμεΑ. Ρωτήστε μας σήμερα.

Έχετε επιχείρηση στον Πύργο; Αποκτήστε την δική σας ιστοσελιδα:

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν σας απαντούσαμε εύκολα σε αυτό το ερώτημα, τότε θα σήμαινε ότι χρησιμοποιούμε έτοιμες λύσεις, τυποποιημένες για κάθε πελάτη. Αν το κάναμε όμως αυτό, δεν θα κάναμε σωστά την δουλειά μας! Κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική και κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του ανάγκες. Εξετάζουμε μαζί σας προσεκτικά τις ανάγκες της επειχήρησης σας και σας δίνουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά από οποιονδήποτε στον Πύργο! Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για την πρωτη επαφή!

Φυσικά και μπορούμε! Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας και γενικά οι υπηρεσίες διαδικτύου, κάνουν ακριβώς αυτό! Εκμηδενίζουν την απόσταση και φέρνουν κοντά ανθρώπους σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Από οπουδήποτε και αν είστε λοιπόν, μην διστάσετε καθόλου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχουμε τις λύσεις για να συνεργαστούμε άψογα.

Συνήθως χρειαζόμαστε από 20 ως 45 ημέρες για την υλοποίηση ενός project, γιατί ακολουθούμε κάποιες συγκεκεριμένες διαδικασίες. Πρώτα κάνουμε την απαραίτητη έρευνα του ανταγωνισμού και καταλήγουμε σε μια πρόταση την οποία κουβεντιάζουμε μαζί σας. Έπειτα κάνουμε τις όποιες αλλαγές τυχόν μας προτείνετε. Μετά προχωρούμε στην κατασκευή και ακολούθως στον έλεγχο λειτουργικότητας και αποδοτικότητας. Τέλος, πραγματοποιούμε πλήρη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και μετά την καταχωρούμε σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.

Μόνο μια καλή ιδέα και το κέφι σας για δημιουργία! Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία μαζί!

Υπάρχει το κόστος αγοράς του Domain Name (www.mydomain.gr ή com κλπ) καθώς και το κόστος της ετήσιας φιλοξενίας. Το domain name κοστίζει περίπου 12€ το έτος και η φιλοξενία από 50 ως 150€, ανάλογα το είδος και τον όγκο της ιστοσελίδας. (πχ τα ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες προϊόντα, καταναλώνουν πολύ χώρο στον δίσκο, συνεπώς είναι κοντά στην κλίμακα των 100-150€ ανά έτος.)

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα, ΝΑΙ. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της θα σας εκπαιδεύσουμε πλήρως, για να μπορείτε να την ανανεώνετε μόνοι σας και να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της. Τα συστήματα διαχείρισης των ιστοσελίδων μας, είναι από τα πιο διαδεδομένα παγκοσμίως, με εκατομμύρια ευχαριστημένους χρήστες και είναι κατασκευασμένα με την φιλοσοφία της απόλυτης χρηστικότητας ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη.

Βεβαίως! Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης ιστοσελίδων και με την μεγάλη μας εμπειρία μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι η διαδικασία βελτίωσης της σε όλους τους τομείς. Από την ταχύτητα και την ασφάλεια της, μέχρι την κατάταξη της στην Google και την αύξηση του ποσοστού μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες (Conversion Rate).

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πολύ ο αριθμός των κατασκευαστών ιστοσελίδων, και ανάμεσα τους έχουν προστεθεί και πολλοί ερασιτέχνες. Αυτό έχει ρίξει πολύ το κόστος των ιστοσελίδων αλλά μαζί με αυτό έχει ρίξει και την ποιότητα. Οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι αργές, με πολλά κενά ασφαλείας και χαμηλά επίπεδα λειτουργικότητας.

Είναι εύκολο λοιπόν, ακολουθώντας μια διαδικασία βελτιστοποίησης, να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό και να βρεθείτε στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών αλλά και των μηχανών αναζήτησης. Μια ιστοσελίδα αργή ποτέ δεν θα μπεί ανάμεσα στα "αγαπημένα παιδιά" της Google, ενώ μια ιστοσελίδα με κενά ασφαλείας εύκολα θα μπει στην Blacklist της. Η βελτίωση λοιπόν της ταχύτητας και της αφάλειας σε συνδιασμό με τις εργασίες S.E.O. (search engine optimization) θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.