Κατασκευή ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Ένα σύστημα κρατήσεων που ανταγωνίζεται τα καλύτερα στον κόσμο

Το πλήρως πιστοποιημένο Booking system που χρησιμοποιεί η Firstidea για την κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, Hostels, Holiday Houses & Apartments.

Η εφαρμογή έχει πιστοποιηθεί από το TripAdvisor και μπορεί να ρυθμιστεί για να δουλέψει για ξενοδοχεία με διαφορετικούς τύπους δοματίωνκάθώς και Hostels ή διαμερίσματα που ενοικιάζονται μερικώς ή σαν ολόκληρα σπίτια.

Υποστήριξη πολυγλωσσικότητας & πολλαπλών νομισμάτων με αυτόματη ενημέρωση ισοτιμίας.

Σύστημα κρατήσεων και ημερολόγια διαθεσιμότητας

Firstidea - Hotel booking system admin

Η λίστα κρατήσεων και τα ημερολόγια διαθεσιμότητας θα σας επιτρέψουν να αναγνωρίσετε και να διαχωρίσετε συγκεκριμένες κρατήσεις, με εύκολη πρόσβαση στις λεπτομέριες τους. Κρατήσεις που έρχονται από εξωτερικά συνδεδεμμένα κανάλοα όπως το Booking.com, θα εμφανίζονται με το σχετικό τους εικονίδιο.

 • Οι κρατήσεις (Bookings) γίνονται Export σε ICS και CSV formats: όλες οι κρατήσεις μπορούν να εξαχθούν με διάφορα φίλτρα όπως κατάσταση (status), ημερομηνία, Check-in κλπ...
  Η μορφή ICS χρησιμοποιείται από οποιαδήποτε εφαρμογή ημερολογίου, όπως iCalendar, Google Calendar, Yahoo! Calendar και πολλά άλλα.
  Τα CSV αρχεία από την άλλη, είναι πολύ εύκολα στην ανάγνωση με προγράμματα όπως τα Excel, OpenOffice, Numbers, LibreOffice κλπ...
 • Ταχύτατες κρατήσεις: Η καταχώρηση μιας νέας κράτησης μπορεί να γίνει είτε από τον πελάτη είτε από τον ίδιο τον διαχειριστή - ξενοδόχο, σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Χάρη στην γρήγορη φόρμα κράτησης μπορείτε να δημιουργήσετε στο φτερό, νέα bookings και να τα αναθέσετε σε νέους ή παλιούς πελάτες με την δυνατότητα ειδικής τιμής.
 • Απενεργοποίηση κρατήσεων/Κλείσιμο δωματίων: το διαχειριστικό περιβάλλον προσφέρει την δυνατότητα να κλείσετε κάποια δωμάτια για κάποιες ημερομηνίες και να καταχωρήσετε κάποιες κρατήσεις που πήρατε μέσω τηλεφώνου ή γενικά off-line.
Firstidea - Hotel booking system admin

Property Management System (PMS) Λειτουργίες

Firstidea - Hotel booking system admin

Εργαλία για τους receptionists

Το σύστημα κρατήσεων (Booking) μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για να υποδέχεστε τους πελάτες και για να τους κάνετε check-in και check-out. O πίνακας ελέγχου είναι το τέλειο εργαλείο για να βλέπετε εύκολα τους επισκέπτες που φτάνουν, φεύγουν ή μένουν στο ξενοδοχείο σας.

Το Check-in με τον σωστό τρόπο!

Οι Receptionists και οι managers μπορούν να ρυθμίσουν το σύστημα να επιτρέπει στους πελάτες να υπογράψουν ηλεκτρονικά μέσω ενός συμβατού Signature Pad. Το λειτουργία check-in είναι σημαντική για να διατηρείτε το σύστημα ενημερωμένο και να αποθηκεύετε τις πληροφορίες του κάθε επισκέπτη. Στο τέλος κάθε check-in σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε ένα αρχείο check-in, με την υπογραφή του πελάτη.

Χάρη στην λειτουργία check-in κάθε εγγραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξαχθεί report για διάφορες υπηρεσίες (αστυνομία, κράτος κλπ) αλλά και για προσωπικά στατιστικά. Αυτές οι λειτουργίες θα σας επιτρέψουν να υπολογίσετε έσοδα, φόρους, έξτρα υπηρεσίες που αγοράστικαν και πολλά άλλα.

Firstidea - Hotel check-in system

Rooms and Room-Types Management

Firstidea booking system - Room details

Αναλυτική σελίδα λεπτομεριών δωματίων

Φωτογραφίες δωματίων, περιγραφή εικόνων, περιγραφικό κείμενο, slideshow. Τα δωμάτια σας μπορούν επίσης να ανατεθούν σε διάφορες κατηγορίες δωματίων και να εμφανίζονται ξεχωριστά στην λίστα που βλέπει ο επισκέπτης. Ρυθμίζουμε τα δωμάτια να δέχονται κράτηση για minimum και maximum αριθμό ενηλίκων, παιδιών και συνολικών ατόμων.

Έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε ή να ορίσετε και μόνοι σας μέσα από το διαχειριστικό που σας δίνουμε, οποιεσδήποτε έξτρα υπηρεσίες για τα δωμάτια σας όπως επιπλέον κρεβάτι ή πρωινό. Εμφανίζουμε επίσης ξεκάθαρα, τα χαρακτηριστικά των δωματίων, όπως TV, Wi-Fi, πισίνα κλπ...
Για όσους από εσάς έχετε διάφορους τύπους δωματίων, έχουμε την δυνατότητα να ορίζουμε συγκεκριμένο αριθμό ανα τύπο δωματίου διαθέσιμο ανα ημερομηνία.

Firstidea booking system - Room details

Ευέλικτος τιμοκατάλογος

Το σύστημα τιμών που χρησιποποιούμε, σχεδιάστηκε για να ταιριάξει σε οποιοδήποτε μοντέλο τιμολογιακής πολιτικής. Γνωρίζουμε τι εργαλεία και επιλογές προσφέρονται στα ξενοδοχεία από Portals όπως τα Booking.com, Agoda, Expedia, Airbnb κλπ... και έχουμε προσθέσει υποστήριξη για οποιαδήποτε τιμολογιακή πολιτική. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας νοιώθουν από την αρχή πολύ εξοικιωμένοι με την διαχείρηση του συστήματος.
Έχετε την δυνατότητα να ορίσετε τιμές ανά μήκος διαμονής (LOS Pricing), ανά ενοικίαση (Occupancy Pricing) ή ανα μέρα (Per Day Pricing).

Room Pricing
Room Pricing
 • Per Day Pricing: Με αυτόν τον τρόπο, κάθε μέρα του χρόνου μπορει να έχει την δική της τιμή. Έτσι μπορείτε να έχετε άλλη τιμή για Σαββατοκύριακα, για γιορτές κλπ.
 • Prices per Night ανάλογα με την διάρκεια διαμονής: Ορίζετε το ακριβές κόστος με βάση την διάρκεια διαμονής. Δηλαδή για παράδειγμα 80€ για μια νύχτα, 150€ για 2 νύχτες κλπ.
 • Prices per Occupancy:Είναι δυνατόν να ορίσετε διαφορετικό κόστος ανά αριθμό που καταλαμβάνουν τον ενοικιαζόμενο χώρο. Για παράδειγμα αν ενοικιάσει 1 μόνο άτομο, ένα χώρο που προορίζεται για 2, θα μπορείτε να έχετε ορίσει κάποια ειδική έκπτωση.
 • Ηλικία παιδιών: Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές τιμές ανά ηλικία παδιού.

Εποχιακές τιμές και προσφορές: μπορείτε εύκολα να ορίζετε συγκεκριμένα πακέτα ειδικών τιμών για Εποχές/Περίοδο διακοπών/Σαββατοκύριακα/γιορτές. Ορίστε ποσοστιαίες χρεώσεις ή fixed ποσά για όποιες ημερομηνίες θέλετε. Παρόμοιους μηχανισμούς χρησιμοποιούν και portals όπως Booking.com, Agoda, Expedia, Airbnb etc...

Room Special pricing
Firstidea - περιορισμοί στο σύστημα hotel booking

Περιορισμοί κρατήσεων: αυτή την λειτουργία την έχουν ανάγκη πολλά ξενοδοχεία/ξενώνες για να μπορούν να ορίζουν συγκεκριμένους κανόνες περιορισμού στις κρατήσεις τους, όπως Minimum ή Maximum χρόνο διαμονής.
Αυτό είναι απλώς ένας από τους πολλούς τύπους περιορισμών που μπορείτε να ορίσετε.

Εφαρμώστε περιορισμούς σε όλα ή σε κάποια από τα δωμάτια σας, για κάθε μέρα ή για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ένα πλήρες αλλά απλό στην χρήση σύστημα περιορισμού που θα δώσει λύση στα πάντα.

Αυτόματη αποστολή SMS/Email & έκδοση τιμολογίων.

Αυτά τα εξαιρετικά εργαλεία σας επιτρέπουν να αυτοματοποιήστε πολλές σημαντικές εργασίες όπως:

 • SMS & Email υπενθυμίσεις για ενημέρωση των πελατών σας πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την διαμονή τους.
 • Σύστημα έκδοσης τιμολογίων με εύκολη διαχείριση και εξαιρετικό σύστημα προγραμματισμού για να λειτουργεί αυτόματα αν το θελήσετε.

Θέλετε να υπενθιμίζετε στους επισκέπτες σας να κλείσουν το υπόλοιπό τους; Θέλετε να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας για την διαμονή τους; Θέλετε να ζητήσετε να σας κάνουν αξιολόγηση; Δεν έχετε χρόνο να εκτυπώνετε και να στέλνετε τα τιμολόγια; Όλα αυτά μπορούν να γίνονται αυτόματα.

Firstidea hotel managment system