Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop ηλεκτρονικων καταστημάτων

Τα eshop είναι το πιο υποσχόμενο είδος ιστοσελίδας και αυτό γιατί διευρύνει τους ορίζοντες και το καταναλωτικό κοινό του καταστήματος, πολύ πιο πέρα από το στενό τοπικό περιβάλλον. Οι υποψήφιοι πελάτες, από χιλιάδες γίνονται εκατομμύρια και οι πιθανοί τζίροι πολλαπλασιάζονται ενώ τα έξοδα μειώνονται ραγδαία.

Δεν χρειάζεστε πλέον κατάστημα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Χρειάζεστε μόνο ένα πολύ καλό eshop, έναν υπολογιστή, ένα τηλέφωνο και πολύ κέφι για δουλειά!

ESHOP ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η Firstidea εξειδικεύεται στην κατασκευή eshop και έχει την σωστή λύση για κάθε ανάγκη. Παρέχουμε οικονομικά πακέτα eshop για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν ένα εύκολο ξεκίνημα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και προχωρημένα eshop με τις πιο εξελιγμένες δυνατότητες, για τις εταιρείες που απαιτούν το κορυφαίο!

Χρησιμοποιούμε για την κατασκευή eshop, μια από τις κορυφαίες και πιο εξελιγμένες πλατφόρμες παγκοσμίως. Το Opencart, το οποίο σε πολύ απαιτητικές κατασκευές συγχωνεύουμε με το το Joomla, για να εκμεταλευτούμε τις τεράστιες δυνατότητες και των 2 πλατφορμών!


Κατασκευή eshop με Opencart

Το Opencart είναι μια από τις πιο εξελιγμένες και πιο διαδεδομένες πλατφόρμες eshop παγκοσμίως, με έμφαση στη χρηστικότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Ίσως να μην υπάρχει πιο εύχρηστη πλατφόρμα για να μάθετε να διαχειρίζεστε ένα eshop!

Γιατί το λατρεύουμε:

Αν το eshop σας πρόκειται να φιλοξενήσει χιλιάδες προϊόντα, τότε σίγουρα θα βρείτε έναν πολύ καλό συνεργάτη στο Opencart. Με τα MegaMenu του και τα πολύπλοκα φίλτρα και έξυπνες αναζητήσεις, όσα προϊόντα και αν έχετε, η περιήγηση θα είναι πάντα εύκολη και λειτουργική.

Με τον καλογραμμένο και ποιοτικό του κώδικα, είναι ταχύτατο σε κάθε του εργασία. Η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική και για τον επισκέπτη του eshop και για την κατάταξη στα αποτελέσματα της Google!

Ο ποιοτικός και αξιόπιστος σχεδιασμός του, εγγυάται ότι πάντα θα ολοκληρώσει τις εργασίες του όπως πρέπει. Είμαστε ήσυχοι, ότι το eshop σας δεν θα χάσει ποτέ παραγγελία λόγω ενός σφάλματος σε οποιοδήποτε σημείο της συνδιαλλαγής με τον πελάτη.

Από την κατασκευή του, έχει ακριβώς όσες δυνατότητες χρειάζεστε και ακόμα παραπάνω. Είναι ένα από τα πιο πλήρη πακέτα eshop διαθέσιμα στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε οικονομικά, μόνο με τα βασικά χαρακτηριστικά του, τα οποία είναι παραπάνω από επαρκή, και μετά να προσθέτετε σιγά-σιγά λειτουργίες που διαπιστώνετε ότι χρειάζεστε, επιλέγοντας μέσα απο περίπου 13.000 ήδη υπάρχουσες εφαρμογές ή ζητώντας μας να σας κατασκευάσουμε κάτι εξειδικευμένο αποκλειστικά για εσάς!

 • Ευέλικτος και προσωπικός τιμοκατάλογος προϊόντων:
  Στη κατασκευή eshop με Opencart σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε διαφορετικές ομάδες πελατών, με διαφορετικούς τιμοκαταλόγους. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης αλλαγής ομάδας πελάτη (όπως πχ από Registered σε VIP), ανάλογα με τον τζίρο.
 • Εύκολη πολυγλωσσία:
  Μέσα στην ίδια καρτέλα επεξεργασίας του προιόντος ή της κατηγορίας προιόντων, περνάτε όλες τις γλώσσες, κάνοντας έτσι το eshop σας δίγλωσσο ή πολύγλωσσο πολύ γρήγορα και με τον ελάχιστο επιπλέον κόπο.
 • Παγκοσμιοποίηση:
  Αυτόματος υπολογισμός μεταφορικών για όλο τον κόσμο, διαφορετική ανάθεση φόρου ανα χώρα, δυνατότητα μετάφρασης σε όλες τις γλώσσες, δυνατότητα χρήσης όλων των διαθέσιμων νομισμάτων με αυτόματη ανανέωση ισοτιμιών! Πόσο παραπάνω να ανοίξουν οι ορίζοντες τις επιχείρησης σας!?
 • Ευέλικτη και εύκολη ανάθεση χαρακτηριστικών:
  Το Opencart δίνει την δυνατότητα να αναθέτετε στο κάθε προιόν και διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως μέγεθος - χρώμα, ή τετράπορτο - δίπορτο, κυβικά, ιπποδύναμη ή ότι άλλο τυχόν χρειαστείτε και κάθε χαρακτηριστικό να επιβαρύνει αντίστοιχα το τελικό κόστος του προιόντος στο καλάθι.

Πως το αξιολογούμε:

Κατασκευή eshop με Opencart

Ευκολία διαχείρησης eshop100%

Αρχικές δυνατότητες eshop80%

Δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης δυνατοτήτων85%

Κόστος κατασκευής & συντήρησης eshop20%

*Δείτε και συγκρίνετε τις υπόλοιπες πλατφόρμες κατασκευής eshop που χρησιμοποιούμε, επιλέγοντας καρτέλα λίγο πιο πάνω.

Κατασκευή eshop με κορυφαιες προδιαγραφες

Tο πακέτο κατασκευής και προώθησης eshop που παρέχει η Firstidea είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά κατασκευής eshop, διατηρώντας όμως πάντα το κόστος στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.

Όλα τα eshop που κατασκευάζει η Firstidea είναι responsive. Δηλαδή 100% φιλικά προς τις κινητές συσκευές.
Πλέον, με την τόσο ραγδαία αύξηση χρήσης κινητών συσκευών για περιήγηση στο διαδίκτυο, κρίνουμε άκρως απαραίτητο το να είναι εύκολη η περιήγηση του επισκέπτη στο eshop σας, από οποιαδήποτε συσκευή, όπως smartphone, tablet, laptop ή desktop. Όλα τα περιεχόμενα του website σας, θα προσαρμόζονται ανάλογα με την οθόνη, αλλάζοντας θέσεις έτσι ώστε να παραμένουν πάντα εντός ορίων οθόνης και ευανάγνωστα.
Συνδέουμε το eshop σας με όλα τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα και σας φτιάχνουμε και τους αντίστοιχους λογαριασμός σε όσα από αυτά δεν έχετε ήδη.
Τοποθετούμε κουμπιά εύκολης κοινωνικής δικτύωσης, για να μπορεί ο επισκέπτης να μοιραστεί με ένα click το περιεχόμενο σας με τους φίλους του και να αποκτήστε ακόμα περισσότερους επισκέπτες.
Η κατασκευή του eshop σας γίνεται με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και με τις κατάλληλες μεθόδους για να κατακτήσετε σύντομα τις πρώτες θέσεις της κατάταξης της Google.
Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τις μεθόδους αυτές μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Firstidea SEO Optimization
Το eshop σας θα έχει την δυνατότητα να υπολογίζει αυτόματα τα μεταφορικά, βασιζόμενο σε διάφορες παραμέτρους που εμείς ορίζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Για παράδειγμα μπορεί να τα υπολογίζει ανάλογα με την διεύθυνση του παραλήπτη και τον όγκο ή το βάρος του αντικειμένου. Εναλλακτικά μπορεί να υπολογίζει ανάλογα με την αξία του αντικειμένου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εσείς χρειάζεστε. Ο υπολογισμός των μεταφορικών επεκτείνεται ακόμη και σε παγκόσμια κλίμακα, στην περίπτωση που το eshop σας απευθύνεται και εκτός Ελλάδος.
H Firstidea, στα eshop που κατασκευάζει έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει όλους τους πιθανούς τρόπους πληρωμής, δημοφιλείς και μη.
Μπορείτε να δέχεστε πληρωμές με αντικαταβολή ή Paypal και τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και πιστωτικές κάρτες μέσω Ελληνικών τραπεζών, εφάπαξ ή με δόσεις. Μπορούν επίσης να ενσωματωθούν και άλλα λιγότερο δημοφιλή στην Ελλάδα μέσα συναλλαγών, όπως το Skrill ή το Klarna και πάρα πολλά ακόμη.

Η σωστή παρουσίαση των προϊόντων είναι αυτή που θα κάνει το eshop σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, ειδικά σε περιπτώσεις όπου το προϊόν σας είναι κάτι επώνυμο που πωλείται σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Οι περιγραφές των προϊόντων στα eshop που κατασκευάζει η Firstidea, είναι όσο πιο εντυπωσιακές γίνεται, και μπορούν να εμπλουτιστούν με:

 • Video προϊόντων
 • Photo Galleries
 • Εντυπωσιακά Zoom
 • Tabs (καρτέλες) για ανάλυση και διαχωρισμό των λεπτομερειών
 • Sliders
 • Σχετικά προϊόντα
 • Προωθητικά banners και call to action
Θέλουμε να διατηρείτε επαφή με τους πελάτες σας και να χτίζετε προσωπικές σχέσεις! Γι'αυτό τον λόγο, στην κατασκευή eshop της Firstidea, περιλαμβάνεται και σύστημα Live Chat αλλά και σύστημα συλλογής e-mail για διατήρηση της επαφής, μέσω ενημερωτικών Newsletter.
Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε, είναι τόσο εξελιγμένα που υπάρχει η δυνατότητα Live παρακολούθησης της κίνησης στο eshop σας καθώς και αυτόματης παραγωγής Newsletter με τα πιο πρόσφατα προϊόντα σας!
Με στόχο την αύξηση της διαδραστικότητας του eshop με τον πελάτη, ενσωματώνουμε ένα πλήρως ελεγχόμενο από τον διαχειριστή, σύστημα αξιολόγησης προιόντων.
Ο πελάτης μπορεί να μπει στο eshop σας, να βαθμολογήσει και να αφήσει σχόλιο για το προϊόν που αγόρασε.
Τα eshop της Firstidea περιλαμβάνουν ειδικές κατηγορίες προιόντων που ενημερώνονται είτε αυτόματα, όπως τα New ή τα Bestsellers, είτε χειροκίνητα από τον ίδιο τον διαχειριστή επιλέγοντας αυτά που θέλει να φαίνονται σε κατηγορίες όπως, Special, επιλεγμένα κλπ.
Η διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας πρέπει να είναι όσο πιο εύκολη γίνεται για να μην αποθαρρυνθεί το πελάτης!
H κατασκευή των eshop της Firstidea, γίνεται με χρήση One Page Checkout, που σημαίνει ότι όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά, συμπληρώνονται σε μια μόνο σελίδα. Μια μέθοδος αποδεδειγμένα πιο αποδοτική.
Θέλουμε ο πελάτης σας να μπορεί να βρεί εύκολα το προϊόν που ψάχνει, ανάμεσα σε χιλιάδες πιθανά προϊόντα που θα έχει το eshop σας.
Γιαυτό τον λόγο χρησιμοποιούμε εξελιγμένα φίλτρα τεχνολογίας Ajax, που με 3-4 κλικ επιτρέπουν στον χρήστη να φιλτράρει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που ψάχνει, όπως κόκκινη μπλούζα, κοντομάνικη, με στάμπα, από 60 ως 70 ευρώ!
Μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικό αρχείο διασύνδεσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες σύγκρισης τιμών όπως το Skroutz και το Bestprice.
Αυτό είναι κάτι που συνιστούμε να κάνετε, καθώς αποδεδειγμένα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προώθησης ενός eshop.
Mετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του eshop σας, το περνάμε από μια αυστηρή φάση παραμετροποίησης και βελτιστοπόιησης σε όλους τους τομείς.
Βελτιστοποιούμε την ταχύτητα του, την ασφάλεια και την δυνατότητα υψηλής κατάταξης στην Google, μέσα από μεθόδους ιδιαίτερα εξειδικευμένες, που ελάχιστοι κατασκευαστές ιστοσελίδων ακολουθούν!
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την διαδικασία βελτιστοποίησης που ακολουθούμε, εδώ: Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

ΚΑΠΟΙΑ E-SHOP ΜΑΣ

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις κατασκευές eshop που έχουμε πραγματοποιήσει:

 • Κατασκευή eshop MasterSOL.gr

  Κατασκευή eshop MasterSOL

  Το website mastersol.gr είναι ένα ιδιαίτερο σύμπλεγμα εταιρικής ιστοσελίδας, με πλήρεις όμως δυνατότητες eshop. Συνδιάζει τα καλά και των 2 ειδών ιστοσελίδας, σε ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα.

 • Κατασκευή eshop secretlove.gr

  Κατασκευή eshop Secret Love

  Το website Secret-Love είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός υπερ-σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος, με απεριόριστες δυνατότητες για διαχείρηση χιλιάδων προϊόντων και επισκεπτών.

 • Κατασκευή ιστοσελίδας eshop popshop.com.gr

  Κατασκευή eshop PopShop

  Το website Popshop.com.gr είναι ένα ταχύτατο eshop με εύκολη περιήγηση και ηλεκτρονική αγορά, το οποίο χαρακτηρίζεται από το πολύ ιδιαίτερο ύφος της εταιρείας, που μένει αξέχαστο στον επισκέπτη!

Θέλετε δικό σας eshop?