Η εταιρεία

Ποιοι ειμαστε

Λάτρεις της τεχνολογίας, εραστές της εξέλιξης... χτίζουμε ένα καλύτερο internet, μέρα με τη μέρα, ένα website τη φορά.

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Firstidea

Η Firstidea είναι μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, νεοσύστατη, με πολλή όρεξη για δημιουργία. Με έτος ίδρυσης μόλις το 2015, από ανθρώπους με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου & του Digital Marketing, έχει ήδη να επιδείξει εντυπωσιακά Projects και αποτελέσματα.

Εκτός από την κατασκευή eshop, την οποία θεωρούμε την αιχμή του δόρατος της εταιρείας μας παρ'όλο που δικαίως θεωρείται από όλους η πιο δύσκολη και απαιτητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, αναλαμβάνουμε κάθε είδους website, όπως εταιρικές ιστοσελίδες & προσωπικά ιστολόγια (Blog) αλλά και διαχείριση & φιλοξενία της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας.

Μάθε περισσότερα

Γιατι να μας επιλεξετε

Προσφέρουμε κατασκευή ιστοσελίδων με τις πιο δημοφιλείς και καλύτερα υποστηριζόμενες πλατφόρμες παγκοσμίως!

Για κάθε περίπτωση επιλέγουμε την πιο κατάλληλη λύση. Από το Joomla & το Wordpress ως την κορυφαία e-commerce πλατφόρμα του Magento!

Σε έναν χώρο συνεχώς μεταβαλόμενο όπως η τεχνολογία και συνεπώς και η κατασκευή ιστοσελίδων, τα websites πρέπει να έχουν την δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης και συνεχούς προσθήκης λειτουργιών οι οποίες θα τα διατηρούν στην αιχμή των εξελίξεων.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, φροντίζουμε να ακολουθούν αυτή την φιλοσοφία, δημιουργώντας τες επάνω στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες, οι οποίες κυριολεκτικά οδηγούν τις εξελίξεις με συνεχή updates και upgrades και θέτουν τον πήχη για όλες τις επόμενες.

Αποστολή μας είναι να μετατρέπουμε τις ιδέες και φιλοδοξίες τον πελατών μας, σε δυναμική λειτουργική επιχειρηματική πραγματικότητα.

Λόγω της αυστηρής αφοσίωσής μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, θεωρούμε ότι έχουμε επιτύχει στην αποστολή μας, μόνο όταν γινόμαστε μάρτυρες της επιτυχίας του πελάτη.

  • Κάνουμε την δουλειά μας, με αγάπη και ενθουσιασμό.
  • Επιζητούμε την τελειότητα, όχι επειδή έτσι πρέπει αλλά επειδή έτσι μας αρέσει!
  • Σε κάθε website που κατασκευάζουμε εναποθέτουμε και ένα μικρό κομμάτι της ψυχής μας.
  • Δεν παραδίδουμε το έργο μας και το αφήνουμε στην μοίρα του, αλλά παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη του, προτείνοντας διορθωτικές κινήσεις, ώσπου να κατακτήσει τον στόχο του.

Που ειδικευομαστε

Web Design86%

SEO Optimisation92%

Marketing & PR79%

E-Commerce99%

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ...

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα είδος τέχνης. Όταν όμως βασίζονται πάνω μας οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, οφείλουμε να ακολουθούμε και σωστές - επαγγελματικές διαδικασίες.

Συγκέντρωση πληροφοριών

Πραγματοποιούμε εκτενή έρευνα σχετικά με το αντικείμενο σας και τον ανταγωνισμό σας.

Ανάλυση δεδομένων

Αναλύουμε τα δεδομενα και καταλήγουμε στην σωστή στρατιγική για την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Σχεδιασμός & ανάπτυξη

Βάζουμε μπροστά τις μηχανές και ξεκινάμε τις παραγωγικές διαδικασίες με σωστό προσανατολισμό!

Δημοσίευση & συντήρηση

Δημοσιεύουμε την ιστοσελίδα σας και φροντίζουμε να τρέχει πάντα καλά και απροβλημάτιστα!

Περισσότερα: Κατασκευή ιστοσελίδων

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Κατασκευή ιστοσελίδων με Joomla!

Για την κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων, επιλέγουμε το Joomla, για την τεράστια ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αξιοπιστία που προσφέρει η συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Κατασκευή ιστοσελίδων με Wordpress

Για την κατασκευή προσωπικών ιστολογίων (Blogs) και επαγγελματικών Portfolios, επιλέγουμε το δημοφιλέστερο CMS στον κόσμο, το Wordpress, για την ευκολία διαχείρισης του από τον πελάτη.

Κατασκευή eShop

Δουλεύοντας με 4 από τις κορυφαίες πλατφόρμες eshop στον κόσμο, το Joomshopping και το WooCommerce για επιχειρήσεις με μικρές ανάγκες, το Virtuemart 3 για πιο απαιτητικούς και το Magento για τους κολοσσούς του χώρου, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την κατάλληλη λύση σε κάθε επαγγελματία.

Hosting, Διαχείριση και Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Παρέχουμε εξειδικευμένο Joomla & Wordpress Hosting σε ειδικά optimized για τα συγκεκριμένα CMS servers της Ολλανδίας. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης, για την άψογη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Έχετε κάποια ιδέα; Είμαστε εδώ να την ακούσουμε!